Μενού Κλείσιμο

Περίπου 900 λίτρα σκουπιδιών συγκέντρωσαν εθελοντές και εθελόντριες στο Ελαιόρεμα Πυλαίας, στο πλαίσιο του έργου Zero Waste BSB

Περίπου 900 λίτρα σκουπιδιών συγκέντρωσαν σήμερα οι εθελοντές και οι εθελόντριες στο Ελαιόρεμα Πυλαίας, στη δράση καθαρισμού της ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ για το έργο Zero Waste BSB.

Μαζί με την οργάνωση Οικόπολις – μια παράλληλη πόλη και με συλλογική προσπάθεια καταφέραμε να καθαρίσουμε την Περιφερειακή Τάφρο της Πυλαίας, ένα σημείο με μεγάλη επισκεψιμότητα.

Μείνετε συντονισμένοι για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράσεις καθαρισμού στις 13 και 14 Νοεμβρίου στο Καλοχώρι και την Νέα Παραλία, στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

 

Οι δράσεις καθαρισμού πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου Zero Waste BSB.

Το “ZeroWasteBSB” είναι το ακρωνύμιο του έργου “Zero Waste Strategy: Methods and Implementation in Black Sea Basin”, αφορά τη στρατηγική μηδενικών αποβλήτων και υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Joint Operational Programme Black Sea Basin 2014-2020», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Γειτονίας (ΕΝΙ-European Neighbourhood Instrument) και από τις συμμετέχουσες χώρες: Αρμενία, Βουλγαρία, Γεωργία, Ελλάδα, Δημοκρατία της Μολδαβίας, Ρουμανία, Τουρκία και Ουκρανία.