Μενού Κλείσιμο

Διαδικτυακό εργαστήριο μείωσης απορριμμάτων και επαναχρησιμοποίησης «Κι αν δεν το φοράω, πάει να πει πως το πετάω;»

Η “ΑΝΤΙΓΟΝΗ- Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης για το Ρατσισμό, την Οικολογία, την Ειρήνη και τη Μη Βία” σας προσκαλεί στο εργαστήριο μείωσης απορριμμάτων και επαναχρησιμοποίησης «Κι αν δεν το φοράω, πάει να πει πως το πετάω;»,  που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Μειώνω – Επαναχρησιμοποιώ – Κομποστοποιώ στο Δήμο Δέλτα» (Κ.Α.Μ.Ε.).

Το εργαστήριο απευθύνεται σε ενήλικες και θα πραγματοποιηθεί στις 30/11, ώρα 18:00-20:00, διαδικτυακά (θα σταλεί σχετικός σύνδεσμος).

Λίγα λόγια για το περιεχόμενο του εργαστηρίου:

«Κι αν δεν το φοράω, πάει να πει πως το πετάω;»: Παρατείνουμε τον κύκλο ζωής μιας παλιάς μπλούζας μετατρέποντας την (χωρίς ράψιμο) σε μία πάνινη τσάντα, για τις βόλτες μας, τις αγορές μας ή για αποθήκευση. Επιπλέον, διερευνούμε όλες και όλοι μαζί πώς μπορούμε να μειώσουμε τα απορρίμματα που παράγουμε με μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα μας. Τέλος, ενημερωνόμαστε για την επικείμενη ίδρυση Πράσινου Σημείου στον Δήμο Δέλτα καθώς και για το πώς ανακυκλώνουμε σωστά!

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον σύνδεσμο https://forms.gle/UjommeQ47xxVZuaJ6  ή σκανάροντας με το κινητό σας το QR code της αφίσας.
*οι συμμετέχοντες/ουσες πρέπει να έχουν μαζί τους μια παλιά πάνινη μπλούζα και ένα κοφτερό ψαλίδι.