Μενού Κλείσιμο

Zero Waste BSB: Στις 23 Ιουνίου ο καθαρισμός της παραλίας Αρετσούς με την υποστήριξη του δήμου Καλαμαριάς

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί τελικά η δράση καθαρισμού της παραλίας της Αρετσούς που είχε προγραμματισθεί για το προηγούμενο Σάββατο και αναβλήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Αν λοιπόν ανησυχείτε για τα απόβλητα που καταλήγουν στη θάλασσα, κάντε το επόμενο βήμα, όπως λέει και το ραδιοφωνικό σποτ της «ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ» που διοργανώνει την επιχείρηση καθαρισμού και δηλώστε συμμετοχή εδώ:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScPJ-RdpMtugpEp_jdEEfr33HayL9QPbkAxgdYATgDo12yxAw/viewform?usp=pp_url

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο ύψος του παλιού νοσοκομείου «ΠΑΝΑΓΙΑ»,  με την υποστήριξη του δήμου Καλαμαριάς ο οποίος θα διαθέσει γάντια και εργαλεία καθαριότητας στους εθελοντές, ενώ θα φροντίσει και για την απομάκρυνση των απορριμμάτων που θα συλλεχθούν.

Ο καθαρισμός της παραλίας γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος ZeroWasteBSB και έχει στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε ζητήματα ρύπανσης στα θαλάσσια και παράκτια οικοσυστήματα.

Έτσι ανοίγει ένας κύκλος εκδρομών καθαρισμού σε περιοχές φυσικού κάλους στην Θεσσαλονίκη, που θα συνεχιστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και Οκτώβρη.