Μενού Κλείσιμο

Bridges: Χτίζουμε γέφυρες επικοινωνίας και “Ερχόμαστε κοντά… από απόσταση”

Μια ακόμη πρωτοβουλία που προωθεί την ανθρώπινη επαφή στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας ανέλαβε η «ΑΝΤΙΓΟΝΗ» σε συνεργασία με την United Societies of Balkans και την IsraAID.

Πρόκειται για την 1η διαδικτυακή συνάντηση “Ερχόμαστε κοντά… από απόσταση!” η οποία θα γίνει τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, 13:00-15:00 , στο πλαίσιο του έργου BRIDGES.

Οι τρεις οργανώσεις χτίζουν γέφυρες επικοινωνίας μέσα στην καραντίνα και μέσω του διαδικτύου φέρνουν κοντά πρόσφυγες και μετανάστες με πολίτες της Θεσσαλονίκης.
Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια παρέα χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, η οποία θα περνά δημιουργικά το χρόνο της καραντίνας δημιουργώντας δεσμούς που θα κρατήσουν και μετά από αυτήν.
Μέσα από τις συναντήσεις, με τον συντονισμό των εμψυχωτών/τριών των τριών έμπειρων οργανώσεων, πάντα με παιχνίδι και ευχάριστη αλληλεπίδραση, επιδιώκεται να δοθεί μια απάντηση στη δυσκολία αυτών των ημερών μέσω της δημιουργικότητας και της ανταλλαγής σκέψεων.

Σε αυτήν την πρώτη συνάντηση, οι συμμετέχοντες θα γνωριστούν μεταξύ τους και μαζί θα αποφασίσουν με τι θέλουν να ασχοληθούν στις συναντήσεις που θα ακολουθήσουν.

Το μόνο που θα χρειαστούν όσοι/όσες κάνουν κλικ στον σύνδεσμο της συνάντησης https://us02web.zoom.us/j/84248621491 είναι χαρτί, μολύβι και καλή διάθεσή!

Περισσότερα για το έργο BRIDGES δείτε εδώ.