Μενού Κλείσιμο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελική εκδήλωση του έργου Κ.Α.Μ.Ε.

Το πρόγραμμα ”ΚΑΜΕ-Μειώνω-Επαναχρησιμοποιώ-Ανακυκλώνω-Κομποστοποιώ” ολοκληρώθηκε ύστερα από περίπου ενάμιση χρόνο υλοποίησης. Πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Δέλτα με φορείς υλοποίησης την ”Αντιγόνη-Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης”, την ”Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης” και τον Δήμο Δέλτα με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο.

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στο χώρο του ”Οικόπολις-Μια παράλληλη πόλη” πραγματοποίηθηκε η τελευταία εκδήλωση του προγράμματος ”ΚΑΜΕ”.

Οι ομιλητές και οι ομιλήτριες, άνθρωποι που έπαιξαν ο καθένας με τον τρόπο του ρόλο στην υλοποίηση του προγράμματος, είχαν την ευκαιρία να τοποθετηθούν για τα ζητήματα ενδιαφέροντος του εν λόγω έργου και το αποτύπωμα που αφήνει στην τοπική κοινωνία του Δήμου Δέλτα.

Ο κ. Ιακώβου Κωνσταντίνος, αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, έδωσε το παρών στην εκδήλωση και αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη τέτοιων προγραμμάτων, πως μπορεί να εφαρμοστεί στον Δήμο, ποια είναι η παρούσα κατάσταση του Δήμου Θεσσαλονίκης σχετικά με τα ποσοστά ανακύκλωσης, ενώ στο τέλος έγινε αναφορά για μελλοντικά σχέδια του Δήμου για τους καφέ κάδους,